Full måne !

Tjena tjena efter dushen så sprang ja ut med kameran för att fånga full månen på bild :P det gjorde den med men glömde att använda inställningarna till att göra så man ser alla månens nyanser och former men men det kommer fler gånger :)

Kvälls bilder !

Tjena då var man ute och fotade lite kvälls / Natt bilder förut då :) slänger upp några här.

Härligt väder!

Tjena alla där ute i solen! Vilket härligt väder vi har men tyvär så har ja inte vart ute och fotat :P hehe men slänger upp två bilder på två lastbilar ja fotade för några veckor sen.

Tillbaka mina vänner !

Tja då var man tillbaka i racet igen :P kul... Tänkte lägga upp lite bilder ja har tagit under dom dagar ja inte haft tillgång till internet :)

Fotade med Henke!

Tjenare!
Igår så var familjen över hoss syrran på middag, jag och syrrans kille drog och ut och tog lite bilder :) tänkte slänga upp några här för er nu. Vi hörs !

Jonathan & Nicklas

Tjena !
Idag har jag fotat två av mina vänner när dom skatar, Jonte och Nicke.

Kimizh!

Tja!
Idag har ja varit ute en stund med en polare till mig han är grym, han gör sin grejj fotboll freestyle det är hans liv! Han är riktigt grym sök på kimizh på youtube så får ni se han trixa, tänkte slänga upp lite bilder på han här nu! Peace.

Söndag!

Tjena.
Tråkigt väder vi har ute då, Har inte varit ute och fotat nu på några dagar lägger ut två bilder ja tog förra veckan.

Fredag!

Tja.
Äntligen så börjar värmen komma fram och mer sol börja titta fram, skönt! har ingen speciell bild som ja kan lägga upp men lägger upp en bild på vatten.

Torsdag!

Tja.
Nu var det exakt en vecka sedan ja skapade denna blogg. Kul med att folk kommenterar och så :) tänkte lägga upp några bilder ja tog för någon månad sen eller nått, hoppas det gillas.

Onsdag!

Tjenare igen!
Idag har jag vart iväg med brorsan och hans tjej ute på hans tjej land och tagit lite fina bilder, Tänkte lägga upp några fräsha bilder hoppas ni gillar det. Bilder på Natur, Brorsans & hans tjej, Våran hund & Lite hästar.

Måndag!

Tjenare igen!

Idag har jag varit på stan med två kompisar och tagit lite bilder, tänkte lägga upp några stycken här kommentera gärna :) det skulle vara kul.






RSS 2.0